health caj

Health čaj

Health čaj je autohtoni čaj sa Tajlanda, Indonezije, Malezije i Balija koji se vekovima koristi u narodu zvog svojih benefita po zdravlje čoveka.

Zbog sadržaja i koncetracije alkaloida health čaj ima široku lepezu efeketa srazmerno dozi.

Svojim sastavom i alkaloidima čaj utiče na centralni nervni sistem tako što smiruje CNS, poboljšava raspoloženje, pojačava koncetraciju i fokus.

Health čaj se koristi kod izloženosti stresu, kod intezivnih bolova, depresije, anksioznosti, problema sa spavanjem, nervne napetosti, strahova, odvikavanja od alkohola, lekova za smirenje i opijata (brojna svedočanstva ljudi koji su rešili problem dugogodišnje zavisnosti).

Health čaj se koristi i kao energetski stimulant pre treninga.

Njegovo analgetsko dejsvo je praćeno snižavanjem krvnog pritiska, relaksacijom mišića, smanjenjem nervne napetosti i neuropatskih bolova.

Caj ima moćno antioksidativno delovanje i poboljšava potenciju.

Konzumacija i doziranje Health čaja

Health čaj je u vidu fino samlevenog praha i lako se priprema.

Može se direktno staviti u usta doza i popiti sa vodom ili se doza pomeša sa limunovim sokom i prelije toplom vodom, promeša i popije.

Takodje se može pomešati sa sokom ili jogurtom.

Preporučuje se upotreba na prazan želudac zbog bolje i brže resorpcije.

Važno je da se krene sa malim dozama jer velika doza može izazvati mučninu.

NE PREPORUČUJE SE UPOTERBA ČAJA SA LEKOVIMA ZA SMIRENJE.

Dejstvo čaja traje 3-6 sati

2-3 g
Možete osetiti poboljšanje raspoloženja, blago stimulativni efekat, pojačanje koncetracije i motivacije.

3-4 g
Ova doza ima blago sedativno analgetski učinak, daje osećaj euforije, podiže nivo energije.

4-5 g
Ova doza ima moćno analgetsko sedativno efekat praćena euforijom i blagostanjem. Otklanja simptome apsinencije kod zloupotrebe opijata.

5+
Preporučuje se ljudima koji već neko vreme piju čaj. Ova doza ima veoma moćno analgetsko sedativni učinak praćeano snažnom euforijom, brzo uvodi u san i otklanja simtome krize kod zloupotrebe sedativa i opijata.

Vrste Health čaja

Beli health čaj podiže nivo enrgije, otklanja bol manjeg inteziteta, pije se umesto kafe, ima relaksirajuci efekat, ne pije se pre spavanja.

Zeleni health čaj otklanja bolove jačeg inteziteta, deluje ralaksirajuce, podiže nivo energije (sportisti ga cesto koriste pre treninga), izaziva euforiju, snižava krvni pritisak i otklanja simptome apsinencije kod zloupotrebe opijata, deluje protivuplano. Može se mešati sa belim ili crvenim u zavisnosti od vaših potreba.

Crveni health čaj sadrži veliku dozu alkaloida koji deluju višestruko na čoveka. Jako analgetsko dejstvo i antidepresivno dejstvo, potiskuje osećaj anksioznostii i depresije, lako uvodi u san i rešava problem nesanice.

Crveni health čaj se najbolje pokazao kod uklanjanja simptoma apstinencije kod zloupotrebe sedativa i opijata. Deluje jako euforično. Zbog svog uticaja na brzinu metabolizama i samanjenje apetita može doći do gubitka na težini.

Čaj ne izaziva zavisnost i laboratoriski je testiran na kontaminacije.

Ukoliko imate problema u vidu nesanice, bolova, strahova, nemira i depresije ili vam pak fali enrgije i motivacije ZA TRENING ILI RADNI DAN health čaj je pravi izbor za vas.